Vektörel Bilişim ile Tam Öğrenme Modeli!


Tam öğrenme modeli size ne ifade ediyor? Tam öğrenme modeli hakkında neler biliyorsunuz? Tam Öğrenme Modeli Nedir? sorularının cevabı ve Vektörel Bilişim'de uygulanan Tam Öğrenme Modeli hakkında bilgiler.

Vektörel Bilişim ile Tam Öğrenme Modeli!

Vektörel Bilişim ile Tam Öğrenme Modeli

Tam öğrenme modeli size ne ifade ediyor? Hayatınızın herhangi bir döneminde tam öğrenme modelini temele alan bir eğitim kurumunda eğitim alma fırsatı bulduysanız bu soruya verecek birçok cevabınızın olduğundan eminiz. Daha genel bir ifade ile “Tam öğrenme modeli hakkında neler biliyorsunuz?” şeklinde bir soru yöneltirsek bu soruya da her bireyin vereceği cevabın farklı farklı olacağının bilincinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Kimileri tam öğrenme modeli ve tam öğrenme modelinin prensipleri ile yıllar önce tanışmışken kimileri belki de bu eğitim modelinin adını ilk defa duyuyor olabilir. Bu nedenle yıllardır başarılı bir şekilde uyguladığımız tam öğrenme modelinin ilkelerini, kurumumuz eğitim anlayışı ile nasıl birleştirdiğimizi sizlere buradan da ifade etmek isteriz.

Vektörel Bilişim olarak kurumumuzda tam öğrenme modelini itina ile uygulamakta ve eğitim alanındaki her yeniliği takip ederek kendimizi sürekli geliştirme ve yenileme çabası içindeyiz. Bu yazımızda tam öğrenme modelinin öğrenmeye katkıları üzerinde duracak ve bu öğrenme modelinin kursiyerlerimizin kalıcı öğrenmeleri üzerindeki olumlu etkilerinden söz edeceğiz.

Tam Öğrenme Modeli Nedir?

Olumlu öğrenme ortamları hazırlandığında ve yeterli vakit sağlandığında tüm bireylerin öğrenebileceği görüşü üzerine kurulu olan tam öğrenme modeli Vektörel Bilişim’i sektördeki diğer bilişim kurslarından olumlu anlamda ayıran en önemli özelliklerden birisidir. Kurumumuz her bir kursiyerin eğitimini fazlaca önemser ve tam öğrenme modelinin temel prensiplerinden biri olan öğrenmeyi en üst seviyede gerçekleştirme özelliğini eğitim anlayışının merkezinde tutar.

Tam öğrenme modelinin kurucusu Bloom’un olumlu öğrenme koşullarına fazlaca değer verdiği gibi Vektörel Bilişim de kursiyerlerinin kalıcı öğrenmelerine katkı sağlayacak eğitim ortamları oluşturmayı oldukça önemser ve bu öğrenme modelinin ilkelerini gerçekleştirici düzenlemeleri yapmaya özen gösterir.

Kurumumuz en temel eğitim ortamları olan sınıfları ve bilgisayar laboratuvarlarını tam öğrenme felsefesini temele alarak düzenleyerek kursiyerlerini hem bilişsel hem de duyuşsal anlamda üst basamaklara ulaştırmayı hedefler.

Vektörel Bilişim’de Tam Öğrenme Modeli

Kurumumuzun tam öğrenme modelini eğitim anlayışına nasıl yansıttığını merak ettiğinizi biliyoruz. Vektörel Bilişim tam öğrenme modelinin herkes öğrenebilir prensibinden yola çıkarak tüm kursiyerlerine ücretsiz eğitim tekrarı hakkı sunar. Farklı değişkenlerden ötürü eğitimlerden istediği ölçüde fayda sağlayamadığı durumlarda kursiyerlerine bu şekilde önemli bir ayrıcalık sunarak kalıcı öğrenmeler sağlamayı amaçlar.

Uygun öğrenme ortamlarının sağlanması noktasında da oldukça titiz davranan Vektörel Bilişim, tam öğrenme modelinin olumlu öğrenme ortamlarında herkes öğrenebilir anlayışından yola çıkarak hem yüz yüze hem de uzaktan eğitim alanında farklı imkânlar sunar. Bu şekilde hibrit öğrenme alanında oldukça başarılı eğitimler gerçekleştirir ve sizi merkeze alan eğitim anlayışı ile sektördeki diğer bilişim kurslarından farkını ortaya koyar.

Vektörel Bilişim, bünyesindeki tüm bilişim kurslarına ait dersleri video kaydı altına alarak kursiyerlerinin erişimine açar. Bu şekilde anlaşılmayan konuları ayrıntılı şekilde incelemenize fırsat sunarak zihinlerdeki soru işaretlerini yok etmeyi amaçlar.

Kurumumuz tam öğrenme modelinin önemli bir özelliği olan öğrenemeyen öğrenci yoktur ilkesinden hareket ile tüm kursiyerleriyle özel olarak ilgilenir ve kurumumuzdan mezun olduklarında tüm kursiyerlerin donanımlı bir şekilde mesleki hayatlarında yer almaları noktasında özel bir çaba sarf eder. Mesleki hayatlarına atılan mezun kursiyerlerimizin de sektördeki gelişimlerinin takibinde olarak gerekli noktalarda onların mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı sürdürür.

Neden Vektörel Bilişim?

Kurumumuz eğitim sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ile birçok bilişim kursundan ayrılır. Takdir edersiniz ki eğitim alanında tecrübe çok şey ifade eder. Hatalardan ders alarak yeni yanlışlara düşmemek, eksiklikleri tamamlayarak daha donanımlı bir şekilde eğitim hizmeti verebilmek deneyim ile gerçekleştirilebilecek durumlardır. Bu nedenle Vektörel Bilişim’in eğitim alanındaki deneyimine güvenerek bilişim eğitiminizi emin ellere emanet etmek mesleki kariyerinize yapacağınız en önemli yatırımlardan biri olacaktır. AutoCAD Kursu, Python Kursu, Grafik Tasarım Kursu, Web Tasarım Kursu ve daha birçok kurs seçeneği ile mesleki hayatınızı başarılı bir şekilde inşa etmeniz noktasında Vektörel Bilişim en doğru adrestir.

Tam öğrenme modelinin temel prensiplerinden birisi de öğrenemeyen öğrenci yoktur, öğretemeyen öğretmen vardır ilkesidir. Birçoğumuz bu düşünceye mesafeli yaklaşmaktadır belki ama Vektörel Bilişim olarak tam öğrenme modelinin üreticisi Bloom’un bu sözünü eğitim felsefemizde önemli bir noktaya konumlandırdığımızı belirtmek isteriz.

En iyi eğitimi verebilmek ve en kalıcı öğrenmeleri sağlayabilmek için kurumumuza eğitmen seçerken ince eleyip sık dokuduğumuzu ifade etmeliyiz. Kurumumuz bünyesinde açtığımız her bir bilişim kursu için alana hâkim eğitmenleri seçtiğimizi dahası uzman eğitmenleri arayıp bulup kurumumuzda eğitim vermesi noktasında çaba gösterdiğimizi belirtmeliyiz. Uzun lafın kısası uygun kurs fiyatları ile uzman eğitmenlerden kaliteli bir eğitim almak istiyor ve mesleki hayatınıza donanımlı bir şekilde başlamak istiyorsanız Vektörel Bilişim’in uygun öğrenme ortamları ile tanışmak için harekete geçmenizi ısrarla tavsiye ederiz.

Diğer Yazılar
SolidWorks Tasarım Eğitimi ile Profesyonel Becerileri Geliştirin
12.07.2023