Vektörel Bilişim ile Adli Bilişim Uzmanı Olun


Bilişim eğitimi denince ilk akla gelen kurumlardan bir tanesi olan Vektörel Bilişim, 17 yılı aşkın bilişim eğitimi tecrübesi ile adını bu sektörde zirveye yazdıran önemli eğitim kurumlarının başında gelmektedir.

Vektörel Bilişim ile Adli Bilişim Uzmanı Olun

Her şeyin dijital dünyada yer bulduğu günümüzde, internet üzerinden pek çok farklı işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilmemiz mümkün. Öyle ki, insanlar artık evlerinden dışarı çıkmadan alışveriş yapabiliyor, dünyanın farklı konumlarındaki müzeleri dolaşabiliyor, online olarak eğitimlere katılabiliyor, banka ödemelerini yapabiliyor ve daha üç beş yıl öncesine kadar hayalini bile kuramadığımız pek çok işlemi saniyeler içinde gerçekleştirebiliyor. Tüm bu kolaylıkların yanında maalesef internet üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde dolandırıcılık, hakaret, tehdit, istismar ya da tehdit gibi suçlarla da karşılaşılmıyor değil. İşte tam bu noktada devreye giren adli bilişim uzmanları sayesinde internet üzerinden gerçekleştirilen suçlar cezasız kalmıyor.

Adli Bilişim Uzmanı Nasıl Olunur?

Son yıllarda pek çok insanın katıldığı eğitimlerin başında gelen adli bilişim uzmanlığı eğitimi ile bu alanda uzmanlaşmak sanıldığı kadar zor değil. Adli bilişim kursları sayesinde siz de bu alanda yetkin hâle gelebilir ve dolgun ücretler ile istihdam şansını yakalayabilirsiniz. Evet, dijital dünyanın baş döndürücü gelişimi ile birlikte yıldızını parlatmaya devam eden bu alanda faaliyet gösterenlerin bulundukları konumdan son derece memnun olduğunu söylememiz mümkün. Eğer siz de bu alanda kendinizi geliştirmek istiyor ama yola hangi adımları atarak başlamanız gerektiği konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bilmelisiniz ki Vektörel Bilişim, bilişim eğitiminde yılların vermiş olduğu tecrübe ile ön plana çıkan önemli bir bilişim eğitim merkezidir ve bu eğitim için ziyaret etmeniz gereken ilk adreslerin başında gelmektedir.

Eğitime Kimler Katılıyor?

Bu alana ilgi duyan herkesin bu eğitime katılabileceğini ifade ederek söze başlayalım.  Mesleğiniz ne olursa olsun bu kursa katılım sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte kurumumuza kayıt için başvuruda bulunanların daha çok avukatlar, polisler, bilgisayar mühendisleri, yazılım mühendisleri, elektrik-elektronik mühendisleri ve bilirkişi olarak görev yapanlar olduğunu da eklemeden geçmeyelim.

Vektörel Bilişim’de bu eğitim 60 saat olarak planlanmış olup kursiyerlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ders saati sayısında artış yapılabilmektedir. Kursiyer odaklı eğitim anlayışı ile sektöre binlerce donanımlı personel kazandıran kurumumuz; alana hâkim, donanımlı eğitmenler ile çalışmaya özel gayret göstermektedir. Eğitim sonunda sahip olacağınız Adli Bilişim Uzmanlığı Sertifikası ile bu alandaki bilgi ve becerilerinizi belgelendirmiş olur ve farklı pek çok kurum ya da kuruluşta istihdam şansınızı arttırabilirsiniz.

Neden Vektörel Bilişim?

Bilişim eğitimi denince ilk akla gelen kurumlardan bir tanesi olan Vektörel Bilişim, 17 yılı aşkın bilişim eğitimi tecrübesi ile adını bu sektörde zirveye yazdıran önemli eğitim kurumlarının başında gelmektedir. Vektörel Bilişim kursiyerlerine pek çok avantaj sunar. Bunlardan ilki, eğitim tekrarı hakkıdır. Kayıtlı olduğunuz kursun derslerine herhangi bir sebepten ötürü katılım sağlayamadığınızda ücretsiz olarak ilgili kursun derslerini tekrar almanızı sağlayan kurumumuz, bu şekilde kursiyerlerini en donanımlı şekilde mezun etmeyi amaçlar.

Ankara dışında olanlar ya da zaman darlığı nedeni ile yüz yüze eğitimlere katılamayacak olanlar varsa üzülmesin. Çünkü yüz yüze eğitimlerin yanı sıra online eğitim imkânı da sunan Vektörel Bilişim, hibrit eğitim modeli ile kursiyerlerinin gelişimini destekler. Ayrıca kurumumuzda tüm kursların dersleri kayıt altına alınır ve bu kayıtlar kursiyerlerin erişimine açılır. Bu şekilde sınırsız tekrar hakkına sahip olan kursiyerlerimiz kalıcı öğrenmeler sağlayarak kurumumuzdan mezun olurlar.

Siz de bu alanda kendinizi geliştirmek istiyorsanız en doğru adresin Vektörel Bilişim olduğunu bilmelisiniz. Daha fazla vakit kaybetmeyin. Haydi, gelin geleceğinize iyi bir yatırım yapmanıza katkı sağlayalım.

Diğer Yazılar
SolidWorks Tasarım Eğitimi ile Profesyonel Becerileri Geliştirin
12.07.2023